Fyll ut skjema og vi tar kontakt med deg så fort som mulig

loader

Usynlig og avtagbar tannregulering

- fra INVISALIGN

Invisalign er tannregulering som er så godt som usynlig, uten noen form for metalltråder eller klosser, og som du tar ta av når du skal spise!Når du retter opp tennene dine med Invisalign, lages det flere sett med spesialtilpassede reguleringsskinner. De er gjennomsiktige, og dermed nesten usynlige på tennene og du kan selv ta dem ut av munnen. Hver fjortende dag bytter du til et nytt par reguleringsskinner, og sakte men sikkert vil tennene bevege seg dit de skal være.

For hver gang du bytter reguleringsskinner, vil Invisalign bevege på akkurat de tennene som da trenger å bevege seg. I motsetning til tradisjonell tannregulering kan Invisalign altså kontrollere tidspunktet for bevegelsen, ikke bare mengden bevegelse.

Reguleringsskinnene fra Invisalign blir spesialtilpasset akkurat dine tenner, noe som gjør at de er behagelige å ha på tennene. Det faktum at du kan ta dem på egen hånd, gir også en rekke fordeler.Uttakbar tannregulering

Tradisjonell tannregulering, med metallskinner og klosser, gjør det utfordrende å opprette god munnhygiene mens du retter tennene. Du må gjerne unngå å spise spesifikke typer mat som setter seg fast i reguleringen, og bruke mye tid på å rense mellom tannreguleringen og tennene.

Med Invisalign som tannregulering, kan du spise hva du vil og rense tennene helt normalt. Du bare tar av reguleringsskinnene før du spiser eller skal børste tennene.

Kan du rette tennene dine med Invisalign?

Invisalign egner seg best for tannproblemer hvor det er snakk om mindre tannbevegelser. Tannlegen vil vurdere tannstillingsproblemene du har, og komme med en anbefaling på hvorvidt Invisalign er et bra valg for deg.

Er det vondt å rette tennene med Invisalign?

Hver gang du setter i en ny reguleringsskinne, kan du oppleve noe mindre ubehag i noen dager. Ubehaget er som regel en følelse av trykk, et tegn på at reguleringsskinnene gjør jobben sin med å bevege tennene dine gradvis.

Høres usynlig tannregulering med Invisalign interessant ut?

Ta kontakt med oss for en Invisalign-konsultasjonstime!
loader
  1. Klinikk
  2. Behandlere
  3. Behandling
  4. Tid
  5. Personopplysninger
  6. Bekrefte
Fødselsnummer passer ikke...!!!
Gå videre
Du har skrevet feil kode, vennligst prøv igjen ... !!!
Klinikk Behandling Behandler Dato Tid Endre?

Malmedalsklinikken online timebok

Velkommen til Malmedalsklinikkens online timebok. Her kan du bestille ny time og flytte timen din.
Behandlere

Velg en behandler

Gå tilbake
Behandling

Velg en type behandling

Gå tilbake
loader
Vennligst velg behandling

Sammendrag

Personopplysninger
Gå tilbake
Utfylling av personopplysninger

For å kunne bestille, endre eller avbestille må du logge inn i vårt system. Alle felt markert med * må fylles ut. Fødsels- og personnummer må fylles ut med bindestrek i mellom. Eks. DDMMÅÅ-XXXXX. Ta kontakt på telefon, mail, hjemmeside eller facebook om du skulle ha problem med innlogging.

Bekrefte

Bekreft bestillingen

You Entered Wrong Code, Please try again...!!!
Fornavn:
Etternavn:
Mobiltelefonnummer:
E-post:
Gateadresse:

Bestillingen er bekreftet.