Malmedalsklinikken – Din tannlege i Elnesvågen for personlig og omfattende tannpleie

Hos Malmedalsklinikken, din tannlege i Elnesvågen, står vi klare med åpne dører og varme smil, ivrige etter å ta hånd om dine tannhelsebehov. Vår nyoppussede klinikk, som skinner med det nyeste innen tannlegeteknologi, ligger beleilig til i Elnesvågen med gratis parkering og lett tilgjengelig fra lokale busstopp. Vi gjør det enkelt og bekymringsfritt å ta vare på smilet ditt.

 

Omfattende tjenester fra din tannlege i Elnesvågen

Akutt tannlegehjelp når du trenger det mest
Når du står overfor en tannkrise, er vår akutt tannlegehjelp ved Malmedalsklinikken i Elnesvågen her for deg. Vårt team er alltid klar til å tilby rask og effektiv behandling.

En verden av tannpleie under ett tak
I tillegg til akuttomsorg, tilbyr vi et bredt spekter av tannpleietjenester. Som din tannlege i Elnesvågen, strekker våre tjenester seg fra grundige rutinesjekker til estetiske behandlinger som tannbleking og usynlig tannregulering.

Våre tannbehandlingstjenester inkluderer:

Hvorfor velge Malmedalsklinikken som din tannlege i Elnesvågen?

  • Tar imot nye pasienter!
  • Tilbyr akutt-timer, har kort ventetid og ledig kapasitet.
  • Vektlegger skånsom behandling i rolige og trygge omgivelser.
  • Tilbyr et bredt spekter av tannbehandling og er opptatt av å være faglig oppdaterte.
  • Bruker nytt utstyr og moderne metoder.

Moderne teknologi møter personlig omsorg
Det er ikke bare våre moderne metoder og utstyr som gjør oss til et ledende valg for tannbehandling i Elnesvågen. Det er også vår varme og pasientfokuserte tilnærming. Hvert medlem av vårt team er dedikert til å gi deg en skånsom, trygg og hyggelig opplevelse.

Samarbeid for din beste tannhelse
For de mer spesialiserte behovene samarbeider vi tett med anerkjente spesialister. Vår tilnærming er helhetlig, og vi sikrer at du får den beste mulige behandlingen, tilpasset dine individuelle behov.

 

Gjør timebestilling enkel hos oss

Å bestille eller endre en time hos oss er så enkelt som et klikk på ‘bestill/endre time‘. Ønsker du personlig kontakt? Send oss gjerne en e-post eller ring oss, vi er alltid åpen for dine spørsmål og behov.

Hos Malmedalsklinikken er vi ikke bare tannleger – vi er dine partnere i tannhelse. Vi ser frem til å ta del i din reise mot et sunnere smil!

Menneskene

De ansatte hos Tannlegene i Elnesvågen - Malmedalsklinikken

Bilder fra klinikken

Se bilder fra klinikken vår

Direkteoppgjør HELFO

Cookie informasjon