Usynlig og avtagbar tannregulering

Invisalign er tannregulering som er så godt som usynlig, uten noen form for metalltråder eller klosser, og som du tar ta av når du skal spise!

– fra INVISALIGN

Invisalign er tannregulering som er så godt som usynlig, uten noen form for metalltråder eller klosser, og som du tar ta av når du skal spise!

Når du retter opp tennene dine med Invisalign, lages det flere sett med spesialtilpassede reguleringsskinner. De er gjennomsiktige, og dermed nesten usynlige på tennene og du kan selv ta dem ut av munnen. Hver fjortende dag bytter du til et nytt par reguleringsskinner, og sakte men sikkert vil tennene bevege seg dit de skal være.

For hver gang du bytter reguleringsskinner, vil Invisalign bevege på akkurat de tennene som da trenger å bevege seg. I motsetning til tradisjonell tannregulering kan Invisalign altså kontrollere tidspunktet for bevegelsen, ikke bare mengden bevegelse.

Reguleringsskinnene fra Invisalign blir spesialtilpasset akkurat dine tenner, noe som gjør at de er behagelige å ha på tennene. Det faktum at du kan ta dem på egen hånd, gir også en rekke fordeler.

Uttakbar tannregulering

Tradisjonell tannregulering, med metallskinner og klosser, gjør det utfordrende å opprette god munnhygiene mens du retter tennene. Du må gjerne unngå å spise spesifikke typer mat som setter seg fast i reguleringen, og bruke mye tid på å rense mellom tannreguleringen og tennene.

Med Invisalign som tannregulering, kan du spise hva du vil og rense tennene helt normalt. Du bare tar av reguleringsskinnene før du spiser eller skal børste tennene.

 

Kan du rette tennene dine med Invisalign?

Invisalign egner seg best for tannproblemer hvor det er snakk om mindre tannbevegelser. Tannlegen vil vurdere tannstillingsproblemene du har, og komme med en anbefaling på hvorvidt Invisalign er et bra valg for deg.

 

Er det vondt å rette tennene med Invisalign?

Hver gang du setter i en ny reguleringsskinne, kan du oppleve noe mindre ubehag i noen dager. Ubehaget er som regel en følelse av trykk, et tegn på at reguleringsskinnene gjør jobben sin med å bevege tennene dine gradvis.

Høres usynlig tannregulering med Invisalign interessant ut?

Ta kontakt med oss for en Invisalign-konsultasjonstime!